top of page
Reiki Treatment

Puste og energibalansering

Behandling som tar utgangspunkt i låse opp i undertrykkede følelser via pusten. Behandlingen foregår på benk og gjennom samtaler, bevisstgjøring, massasje, fysioterapi og osteopati med fokus på respirasjonsmuskulatur . Dette for å balansere det autonome nervesystemet i kroppen.

Lider du av : angst, depresjon. negativet tankemønstre, sinne, søvnløshet, uro, ME, ryggproblemer eller sliter du med mye muskelspenninger i nakke og  skuldre, Eller har du  fibromyalgi,   og ønsker å jobbe med å finne årsakene til at problemene til stadighet kommer tilbake ?


Dett er en holistisk terapiform som fokuserer på ubalanser knyttet til pusten og ditt pustemønster. Pusten påvirker alle deler av oss. den påvirkere indirekte det autonome nervesystemet.

 Direkte så pvirker pusten og kvaliteten på pusten, dybden, antall repetisjoner om vi opplever ro og er avslappende eller om vi opplever uro og er spente i muskulatur/ negativt stress.


 Spent muskulatur og stress fører også over tid til utfordringer i ditt sirkulasjonssystem og kan knyttes mange livsstilsykdommer også mange hjerte kar sykdommer.

Pris 495 for 25 min

Pris 995 for 50 min 

Første konsultasjon er på 50 min klr 1200

Bestilling av time send sms til 91601441  

facebook_untitled.jpg

Holistisk coaching

Alexander har holdt på med indre arbeid i 35 år og setter nå opp coaching for de som ønsker å ha en samtalepartner på en dyp og høyt nivå som kan speile egne prosesser. Har du ulike utfordringer så ønsker han å støtte deg til å våge å gå dine prosesser uavhengig av ytre eller indre fordømming.

Alexander har også bygd opp et eget senter samt ulike bedrifter og eiendommer så han hjelper også til med å nå dine mål på det fysiske planet om det er det du trenger. Alexander er dogmefri og ønsker å hjelpe deg til å finne friheten til å  være den beste utgaven av deg selv.

. Det være seg helse eller økonomi. Alexander har hatt åndelige lærere som Lege.: Deepak Chopra,  samt Vasant swaha, mm

Når det gjelder affirmasjons arbeid og law of attraction har han deltatt på kurs med Tony robbins

Pris : 1200 per time

Har man dårlig råd/ hjemløs så kan man søke om å få coaching gratis. Eventuelt at man hjelper til med andre aktiviteter.

Stand on one fot - to be able to You nee

Pust  yoga og meditasjon

lær Pust yoga og meditasjon
Pris 1000 kr per klokketime

bottom of page